Kuntoplassi - www.kuntoplassi.fi/personal_trainer
Fysioterapeutin kanssa kuntoon


Kuntoplassilta saat yksilöllistä ja turvallista ohjausta fysioterapeutin ohjauksessa.

Fysioterapeutti ottaa ohjauksessa huomioon erilaiset sairaudet, vammat ja tuki- ja liikuntaelinongelmat, jolloin jokainen ohjausprosessi etenee yksilöllisesti sekä turvallisesti. Jokaiseen ohjaukseen sisältyy kokonaisvaltainen fysioterapeuttinen tutkiminen.

Ohjaukseen voi tulla kuka vain kuntotasoon tai ikään katsomatta. Ohjaus rakentuu yksilöllisesti asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden mukaan. Ohjaus sisältää mm.: fysioterapeuttinen alkukartoituksen, kehonkoostumusanalyysin, fyysisen kunnon testit, yksilölliset ohjeet liikkumiseen, ohjeita ravitsemukseen, harjoitusohjelman, muut mittaukset (verenpaine, syke, puristusvoima jne.).

Ohjauksemme tarkoitus on olla laadullista eikä sarjatuotantoa, jolloin laadun varmistamiseen tarvitsema suunnitteluaikamme näkyy osaksi hinnoissamme.KUNTOSALISTARTTI ALOITTELEVALLE

Sisältää 2 tapaamista; saliohjelman laadinta, laitteisiin tutustuminen, tekniikan läpikäynti, sekä perusteet kuntosaliharjoittelulle. Lähtötasostasi riippumatta pääset hyvään alkuun ja kehityt varmasti.

HINTA 110e

Yksilöllinen fysioterapeutin kuntosaliohjaus onnistuu AINA, myös lääkärin lähetteellä, tai ilman. Hinnat fysioterapiahinnaston mukaisesti!


KUNTOSTARTTI:

Sisältää 3 fysioterapeutin tapaamista, saliohjelman, kehonkoostumusmittauksen, ravintoneuvonnan. Ohjaus sisältää mm.: fysioterapeuttinen alkukartoituksen, kehonkoostumusanalyysin, fyysisen kunnon testit, yksilölliset ohjeet liikkumiseen, ohjeita ravitsemukseen, harjoitusohjelman kuntosalille tai kotiin, muut mittaukset (verenpaine, syke, puristusvoima jne.). Yksilölliset tavoitteet varmistavat, että onnistut!

HINTA 150e (50 euroa per kerta)

Jatkokäynnit onnistuvat seuraavasti:

5. kerran jälkeen kertahinta 47e

10. kerran jälkeen kertahinta 43e


KIMPPAREMONTTI

Paketti sisältää alku -, ja lopputestauksen, ravintoneuvonnan, saliohjelman päivityksineen, liikuntasuunnitelman, kuntosalin vapaan käytön paketin ajaksi. Tule esimerkiksi puolisosi, lapsesi, tai ystäväsi kanssa.

5 tapaamista 400e (200e/hlö) (Ei sisällä kuntosalin vapaata käyttöä)

10  tapaamista 800e (400e/hlö) (Sisältää kuntosalin vapaan käytön 3 kuukaudeksi)AJANVARAUS:

06-4248153,  040-5058155 tai nettiajanvaraus http://www.kuntoplassi.fi/hoitojen_varaus

NETTIAJANVARAUS


ASIAKASPALAUTTEIDEN MUKAAN OLEMME AMMATTITAITOINEN JA YSTÄVÄLLINEN HENKILÖKUNTA!

TERVETULOA!


© Fysikaalinen hoitolaitos Kuntoplassi Oy
Kauppatie 9, 60800 Ilmajoki Puh. 06-4248153