Kuntoplassi - www.kuntoplassi.fi/personal_trainer


Personal trainer

ajanvaraus 06-4248153

Kuntoplassilta saat yksilöllistä ja turvallista ohjausta koulutetun personal trainerin ja fysioterapeutin ohjauksessa. Etuna muihin, ohjaaja kykenee ottamaan ohjauksessa huomioon erilaiset sairaudet, vammat ja tuki- ja liikuntaelinongelmat, jolloin jokainen ohjausprosessi etenee yksilöllisesti sekä turvallisesti. Jokaiseen ohjaukseen sisältyy kokonaisvaltainen fysioterapeuttinen tutkiminen.
Ohjaukseen voi tulla kuka vain kuntotasoon tai ikään katsomatta. Ohjaus rakentuu yksilöllisesti asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden mukaan. Ohjaus sisältää mm.: fysioterapeuttinen alkukartoituksen, kehonkoostumusanalyysin, fyysisen kunnon testit, yksilölliset ohjeet liikkumiseen, yksilölliset ohjeet ravitsemukseen, harjoitusohjelman, muut mittaukset (verenpaine, syke, puristusvoima jne.).

Ohjauksia tekee tällä hetkellä fysioterapeutti, personal trainer, liikuntaneuvoja  Jonna Uusimäki.

Ohjauksemme tarkoitus on olla laadullista eikä sarjatuotantoa, jolloin laadun varmistamiseen tarvitsema suunnitteluaikamme näkyy osaksi hinnoissamme.

Kuntosaliohjaus

Sisältää kaksi tapaamista. Ensimmäisellä kerralla fysioterapeuttinen tutkiminen sekä tavoitteiden määrittely ja oikean tekniikan läpi käyntiä. Toisella tapaamisella kuntosaliohjelman läpikäynti Kuntoplassin kuntosalilla. Kuntosaliohjelman saa kirjallisena. Kaksi 60min tapaamista 100e.

Kuntosaliohjelman päivitys: sisältää uuden ohjelman teon ja läpikäymisen. Kesto 60min, 50e.

Tehostartti yhdelle

Kuukauden ohjaus sisältää mm. ravintoneuvonnan, harjoitusohjelman sekä tarvittavat mittaukset ja testaukset sekä liikuntaohjauksen. Lisäksi rajaton kuntosalin käyttö ja yksi liikuntakerta viikossa jumpissamme. Neljä tapaamista: 1x60min ja 3x45min. Hinta 200e. Ohjaus pyritään sovittamaan niin, että tapaamisia on kerran viikossa.

Personal trainer-ohjaus yhdelle

Sisältää mm. ravintoneuvonnan, harjoitusohjelman sekä tarvittavat mittaukset ja testaukset sekä liikuntaohjausta. Ensimmäinen tapaaminen mittauksineen ja testeineen sekä ruokapäiväkirjan analyysi ja ravitsemusohjeet ja harjoitteluohjelma: 60min/ 70e. Jatkotapaamiset (sisältö tavoitteen mukaan): 45min/50e. Ohjaus jatkuu toistaiseksi ja tapaamiskertojen säännöllisyys määrittyy tavoitteen mukaan. Ohjaukseen sisältyy rajaton kuntosalin käyttö ja yksi liikuntakerta viikossa jumpissamme.

Kimpparemontti, personal trainer-paketti

Kaverin, puolison tai ystävän kanssa voit päästä tavoitteeseesi paremmin! Kimpparemontti paketti rakennetaan asiakkaiden tavoitteiden mukaisesti. Kimpparemonttiin voi osallistua vaikka tavoitteet eroaisivat toisistaan. Pakettiin sisältyy ohjaus,
testaus ja neuvonta sekä liikunnan että ravinnon osalta. Ohjauskerrat tapahtuvat pääasiassa ohjattavien kanssa yhtä aikaa, tarvittaessa erikseen. Ensimmäinen tapaaminen hinta 50e/hlö, jatkotapaamiset 40e/hlö. Ohjaukseen sisältyy rajaton kuntosalin käyttö ja yksi liikuntakerta viikossa jumpissamme.

AJANVARAUS:

06-4248153,  040-5058155 tai 

NETTIAJANVARAUS: VALITSE PT, FYSIOTERAPEUTTI JONNA UUSIMÄKI.


© Fysikaalinen hoitolaitos Kuntoplassi Oy
Kauppatie 9, 60800 Ilmajoki Puh. 06-4248153