Kuntoplassi - www.kuntoplassi.fi/kinesio_fascia


Kinesioteippaus


Kinesioteippaus on monipuolinen erilaisia teippausmenetelmiä hyödyntämä tekniikka, jonka tarkoituksena on auttaa erilaisten tuki- ja liikuntaelimistön tai neurologisten oireiden hoidossa ja osana kuntoutusta, myös turvotuksen hoitoon käytetään lymfateippausta. Riippuen teippauksesta se voi lievittää kipua, tehostaa verenkiertoa, lievittää turvotusta, rauhoittaa/rentouttaa lihasta tai päinvastoin aktivoida inaktiivista lihasta. Teippi on puuvillaista ja elastista ja sen ominaisuuksien vuoksi se voi kestää useitakin päiviä (3-8 päivää).

Meillä ammattitaitoiset ja kursseja käyneet fysioterapeutit arvioivat ja tekevät ongelmaasi sopivat kinesioteippaukset. Teippauksia tehdään hoitojen yhteydessä tai voit varata ajan vain teippaukseen.

Fasciakäsittely

Fascia- eli lihaskalvokäsittelyllä tarkoitetaan kudosten ympärillä olevien kalvojen käsittelyä manuaalisesti. Fascia antaa lihakselle sen muodon, suojaa lihaksia vaurioilta ja välittää mekaanisia voimia. Joissain tapauksissa fasciajärjestelmä voi tiukentua, jolloin se voi aiheuttaa esim. kipua tai liikkuvuuden vähentymistä. Fasciakäsittelyssä avataan näitä kalvoja, jotta saataisiin kipua lievitetty, liikkuvuutta parannettua ja aineenvaihduntaa tehostettua.

Kaikki fysioterapeuttimme ovat käyneet erilaisilla fascia - ja teippauskursseilla ja omaavat hyvät manuaaliset taidot näiden suhteen.


AJANVARAUS 06-4248153,  040-5058155  tai tai nettiajanvaraus: http://www.kuntoplassi.fi/hoitojen_varaus


ASIAKASPALAUTTEIDEN MUKAAN OLEMME AMMATTITAITOINEN JA YSTÄVÄLLINEN HENKILÖKUNTA!

TERVETULOA!

AIDOSTI ILMAJOKINEN YRITYS


© Fysikaalinen hoitolaitos Kuntoplassi Oy
Kauppatie 9, 60800 Ilmajoki Puh. 06-4248153