Kuntoplassi - www.kuntoplassi.fi/info/yrityksen_esittely


Tervetuloa kotisivuillemme!

Kuntoplassi on perustettu 2009 syyskuussa tuottamaan sinulle monipuolisia hyvinvointipalveluja. Olemme ammattilaisia niin fysioterapiassa, lymfaterapiassa kuin hieronnassa. Lisäksi tuotamme personal trainerpalveluja monipuolisesti aina ravinto-ohjauksesta kuntosaliharjoitteluun ja muuhun liikuntaharrastamiseen. Iltaisin meillä sali täyttyy liikuntaryhmäläisistä. Löydät meiltä Ilmajoen monipuolisimmat liikuntapalvelut ammattitaitoisten ohjaajien vetämänä. Olemme myös lisänneet meille kuntosalilaitteita joten pääset meille treenaamaan myös lihasvoimaasi. Sijaitsemme keskellä Ilmajoen keskustaa osoitteessa Kauppatie 9. 

Meillä sinua palvelevat fysioterapeutit Heli Ritola, Juho Lahdentausta, Janette Kangas, Jonna Uusimäki sekä ammatinharjoittaja/ lääkinnällinen jalkahoitaja Kati Koivisto. 

Yhteystiedot:

Fysikaalinen hoitolaitos Kuntoplassi Oy

Kauppatie 9, 60800 Ilmajoki

06-4248153, 040-5058155

Y-tunnus 2284665-6

sähköposti ; posti@kuntoplassi.fi tai henkilökunnalle erikseen: etunimi.sukunimi@kuntoplassi.fi

       

                                                 

Kuntoplassimme tarjoaa:

  • Fysioterapia; mm. leikkausta edeltävät ja sen jälkeen tapahtuvat kuntoutukset, tuki,- ja liikuntaelinongelmat; alaselkä ja hartiaseutujen kiputilat, inkontinenssiongelmat, hieronta, kinesio - ja lymfateippaukset.
  • Kelan vaikeavammaisten kuntoutus, ryhmät, allasterapia sekä lymfaterapia.
  • Lymfaterapia: Lymfahoidon Kokonaisuus –terapia on fysioterapian erikoisala, jolla hoidetaan eri syistä syntyneitä turvotuksia ja niiden seurauksia sekä vaivoja tai sairauksia, joiden yhtenä oireena on turvotus.
  • Ryhmänohjaus: mm. viikottaiset liikuntaryhmämme sekä Tyky-ryhmille tilauksesta räätälöidyt ryhmät
  • Apuvälinemyynti: mm silikonipohjalliset, kävelykepit, rollaattorit,erilaiset tuet mm polvi/selkä
  • Lääkinnällisten tukisukkien, matkustussukkien sekä hoitohihojen ja hanskojen mittaus ja myynti

Toimitilamme sijaitsevat katutasossa keskellä Ilmajoen keskustaa. Meille on helppo tulla suuren parkkialueen ja esteettömän sisääntulon vuoksi. Sisäänkäyntimme edessä on inva- paikka. Toimitilat muodostavat 340 m2 kokonaisuuden. Tiloissamme on kaikkiastaan otettu huomioon liikuntaesteiset.

Odotustilamme on avara ja piristävä väriläiskä arjen keskellä. Fysioterapiatilamme muodostaa neljä hoitohuonetta, toimisto ja noin 35m2 kuntoutustila erilaisin terapia- ja kuntovälinein varustettuna. Meillä on kaksi jumppasalia, joista toinen on noin 30m2 spinning-tila, 15 sisäpyörällä ja peileillä varustettu ja toinen noin 75m2, avoin, peiliseinällä varustettu jumppasali. 

Pukuhuoneita on kaksi, joissa molemmissa suihkuhuone ja wc. Tiloissamme on myös inva-wc.

Tilojamme voi myös vuokrata mm. kokouksia varten: Keittiömme on tilava, sinne voi tilata vaikka ruuan Ilmajoen Krouvista tai keittää kahvit paikan päällä.

Meillä tapahtuu jatkuvasti, tulee uusia liikuntaryhmiä ja kouluttaudumme koko ajan että voimme entistä paremmin palvella asiakkaitamme. Seuraa siis ilmoitteluamme internet- sivuiltamme, Facebookista tai Ilmajoki-lehden sivuilta.


Lisäksi Kuntoplassi on Seinäjoen Ammattikorkeakoulun fysioterapiaopiskelijoiden harjoittelupaikka, jolloin asiakkaan suostumuksella voi fysioterapeutin ohjauksessa hoitaa asiakasta myös fysioterapia-opiskelija.© Fysikaalinen hoitolaitos Kuntoplassi Oy
Kauppatie 9, 60800 Ilmajoki Puh. 06-4248153