Kuntoplassi - www.kuntoplassi.fi/info/henkilokunta


Henkilökunta

Tullessasi vastaanotollemme saat ongelmaasi erikoistuneen terapeutin ja kuljet koko hoitoprosessin hänen kanssaan. Tarvittaessa ohjaamme Sinut toiselle terapeutillemme, esimerkiksi silloin jos ongelmasi on monialainen. Näin saat mahdollisimman laadukasta ja moniosaavaa hoitoa saman katon alta.

Tässä Sinulle hieman tietoa meistä.

ASIAKASPALAUTTEIDEN MUKAAN OLEMME AMMATTITAITOINEN JA YSTÄVÄLLINEN HENKILÖKUNTA!

TERVETULOA!

Heli Ritola

FYSIOTERAPEUTTI, LYMFATERAPEUTTI

Ongelmia purennan kanssa, sattuuko polveen juostessa, niskakipuja, turvotusta jalassa tai kädessä?
...valitse terapeutiksesi Heli


Helillä on yli 20 vuoden kokemus kuntoutuksen alalta. Monipuolinen ja vahva osaaminen tuki ja- liikuntaelinsairauksien TULES fysioterapiasta,  vaikeavammaisten lääkinnällisestä terapiasta, fysioterapiassa sekä lymfaterapiassa sekä vaikeavammaisten vapaa-ajan liikuntaharrastamisesta.
Lymfaterapiassa turvotuksen hoito koulutuksena LYKO.

Osaamisalue on myös laajentunut alaraajan fysioterapiaan sekä yksilöllisten pohjallisten valmistukseen.
Purentaongelmien fysioterapia kuuluu myös Helin palveluihin.
Lisäkoulutuksina neurologian erikoistumisopinnot, neuraalikudoksen mobilisointi, lyhyet omt-koulutukset; olkapää/lantio, McKenzie-koulutus/lanneranka ja niska, kinesioteippaus/lymfateippaus, faskiakäsittelyt sekä akupunktio, kraniosakraalihoito.

Helin rehellinen toiminta yrittämisessä, halu auttaa kaikkia ja tehdä ihmisten arjesta parempi on tuottanut Kuntoplassista ja sen henkilökunnasta helposti lähestyttävän, rautaisen ammattitaidon omaavan ja monipuolisen yrityksen Ilmajoelle. 

Heli voi olla ylpeä henkilökunnastaan, jossa jokainen tuo omalla osaamisellaan ja taidoillaan parhaan mahdollisen avun asiakkaillemme.

heli.ritola@kuntoplassi.fiJuho Lahdentausta
FYSIOTERAPEUTTI, URHEILUHIEROJAKolottaako selkää, jumittaako hartiat? Olkapää ei liiku kivuttomasti tai alaraajojen linjauksessa on ongelmia?
...valitse terapeutiksesi Juho


Juhon koulutustausta on urheiluhieroja ja fysioterapeutti. Juhon ammattitaito manuaalisessa terapiassa on loistava. Juhon lisäkoulutukset ovatkin niskan, selän ja nivelten alueilla. Juholta saat laajasti tietoa oman kehon hallinnasta, voimaharjoittelusta ja venyttelyistä.

Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen moniosaaja. Niin kävelyn uudelleen opettelut, käden käytön hallinta ja monet muut arkea haittaavat toiminnot kuntoutetaan Juhon toimesta ammattitaidolla.

Osaamisalue on myös laajentunut alaraajan fysioterapiaan sekä yksilöllisten pohjallisten valmistukseen.

Asiakaspalaute hänen fysioterapiataidoistaan on vailla vertaa, Juho ottaa työssään ihmiset kokonaisvaltaisesti huomioon ja on ystävällisyydestään ja huumorintajustaan tunnettu.


Oman urheilijataustansa ja maratonjuoksujen siivittämänä Juholta saat ammattitaitoista tietoa omaan harjoitteluun.

juho.lahdentausta@kuntoplassi.fiJanette Kangas
FYSIOTERAPEUTTI, URHEILUHIEROJA

Kivut haittaavat elämää? Haluatko siirtää ongelmasi syrjään ja ottaa kivuista niskavoiton?
...valitse terapeutiksesi JanetteJanetelta saat avut tuki- ja liikuntaelinten kipuihin, liikkumisen ongelmiin. Lasten ja nuorten tuki- ja liikuntafysioterapia on Janeten osaamista. Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen päätöksen saaneet aikuiset saavat todella monipuolisen ja kokonaisvaltaisen fysioterapeutin Janetesta.

Kuntotrainerpalvelut kuuluvat Janeten jokapäiväiseen työhön. Häneltä saat eväät aloittaa kuntoilu tai jatkaa jo pidemmälle jatkunutta liikunnanharrastusta kovemmalla sykkeellä.

 Janeten aina iloinen ja hyväntuulinen läsnäolo saa kaikki hyvälle tuulelle.

Janeten löydät myös meidän ryhmäliikuntatunneilta. Niska- ja selkäongelmista kärsivät hyötyvät Janetten pitämästä Kehonhuoltoryhmästä.

janette.kangas@kuntoplassi.fiKrstiina Hakala
FYSIOTERAPEUTTI


© Fysikaalinen hoitolaitos Kuntoplassi Oy
Kauppatie 9, 60800 Ilmajoki Puh. 06-4248153