Kuntoplassi - www.kuntoplassi.fi/info/henkilokunta


Henkilökunta

Tullessasi vastaanotollemme saat ongelmaasi erikoistuneen terapeutin ja kuljet koko hoitoprosessin hänen kanssaan. Tarvittaessa ohjaamme Sinut toiselle terapeutillemme, esimerkiksi silloin jos ongelmasi on monialainen. Näin saat mahdollisimman laadukasta ja moniosaavaa hoitoa saman katon alta.

Tässä Sinulle hieman tietoa meistä.


ME OLEMME OLEMASSA JOTTA SINÄ VOISIT PAREMMIN.Heli Ritola

FYSIOTERAPEUTTI, LYMFATERAPEUTTI

Ongelmia purennan kanssa, sattuuko polveen juostessa, niskakipuja, turvotusta jalassa tai kädessä?
...valitse terapeutiksesi Heli


Helillä on yli 20 vuoden kokemus kuntoutuksen alalta. Monipuolinen ja vahva osaaminen tuki ja- liikuntaelinsairauksien TULES fysioterapiasta,  vaikeavammaisten lääkinnällisestä terapiasta, fysioterapiassa sekä lymfaterapiassa sekä vaikeavammaisten vapaa-ajan liikuntaharrastamisesta.
Lymfaterapiassa turvotuksen hoito koulutuksena LYKO.

Osaamisalue on myös laajentunut alaraajan fysioterapiaan sekä yksilöllisten pohjallisten valmistukseen.
Purentaongelmien fysioterapia kuuluu myös Helin palveluihin.
Lisäkoulutuksina neuraalikudoksen mobilisointi, lyhyet omt-koulutukset; olkapää/lantio, McKenzie-koulutus/lanneranka ja niska, kinesioteippaus/lymfateippaus, faskiakäsittelyt sekä akupunktio, kranisakraalihoito.

Helin rehellinen toiminta yrittämisessä, halu auttaa kaikkia ja tehdä ihmisten arjesta parempi on tuottanut Kuntoplassista ja sen henkilökunnasta helposti lähestyttävän, rautaisen ammattitaidon omaavan ja monipuolisen yrityksen Ilmajoelle. Olemme sosiaali ja -terveyspalveluja tuottava avohoidon yritys, ainukaisia lähialueella. 

Heli voi olla ylpeä henkilökunnastaan, jossa jokainen tuo omalla osaamisellaan ja taidoillaan parhaan mahdollisen avun asiakkaillemme.

heli.ritola@kuntoplassi.fi


Juho Lahdentausta
FYSIOTERAPEUTTI, URHEILUHIEROJAKolottaako selkää, jumittaako hartiat? Olkapää ei liiku kivuttomasti tai alaraajojen linjauksessa on ongelmia?
...valitse terapeutiksesi Juho


Juhon koulutustausta on urheiluhieroja ja fysioterapeutti. Juhon ammattitaito manuaalisessa terapiassa on loistava. Juhon lisäkoulutukset ovatkin niskan, selän ja nivelten alueilla. Juholta saat laajasti tietoa oman kehon hallinnasta, voimaharjoittelusta ja venyttelyistä.

Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen moniosaaja. Niin kävelyn uudelleen opettelut, käden käytön hallinta ja monet muut arkea haittaavat toiminnot kuntoutetaan Juhon toimesta ammattitaidolla.

Osaamisalue on myös laajentunut alaraajan fysioterapiaan sekä yksilöllisten pohjallisten valmistukseen.

Asiakaspalaute hänen fysioterapiataidoistaan on vailla vertaa, Juho ottaa työssään ihmiset kokonaisvaltaisesti huomioon ja on ystävällisyydestään ja huumorintajustaan tunnettu.

Juho pitää huolen myös meidän miesasiakkaittemme liikunnasta vetämällä Miesten liikuntaryhmäämme. Siellä miehet saavat tiedot miksi tehdään, mihin vaikuttaa ja miten tehdään jne.

Oman urheilijataustansa ja maratonjuoksujen siivittämänä Juholta saat ammattitaitoista tietoa omaan harjoitteluun.

juho.lahdentausta@kuntoplassi.fi

Janette Kangas
FYSIOTERAPEUTTI, URHEILUHIEROJA
Kivut haittaavat elämää? Haluatko siirtää ongelmasi syrjään ja ottaa kivuista niskavoiton?
...valitse terapeutiksesi JanetteJanetelta saat avut tuki- ja liikuntaelinten kipuihin, liikkumisen ongelmiin. Lasten ja nuorten tuki- ja liikuntafysioterapia on Janeten osaamista. Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen saaneet lapset ja aikuiset saavat todella monipuolisen ja kokonaisvaltaisen fysioterapeutin Janetesta.

 Janeten aina iloinen ja hyväntuulinen läsnäolo saa kaikki hyvälle tuulelle.

Janeten löydät myös meidän ryhmäliikuntatunneilta. Naiset, kuntosaliharjoittelu pienryhmässä on antoisaa ja Janeten vetämänä saat monipuoliset ohjeet harjoitteluusi. Niska- ja selkäongelmista kärsivät hyötyvät myös Janetten pitämästä liikuntaryhmästä Plassibalanssi.

janette.kangas@kuntoplassi.fi
Jonna Uusimäki
FYSIOTERAPEUTTI, PERSONAL TRAINER, LIIKUNTANEUVOJA

Ongelmia ryhdissä, kipua lihaksissa? Haluat liikkua, muttet tiedä miten?
...valitse terapeutiksesi tai personal traineriksesi JonnaJonna on koulutukseltaan Fysioterapeutti. Jonnalta löytyy myös liikuntaneuvojan sekä personal trainerin koulutukset.

Vahva osaamisalue  on tuki-ja liikuntaelinvaivojen hoidossa. Jonnalta saat myös tehokkaat vinkit aktiiviseen harjoitteluun oli tavoitteenasi sitten painonpudotus, lihasmassan kasvattaminen, kunnon kohentaminen tai mietit liikuntaa osaksi omaa arkeasi, otathan rohkeasti yhteyttä.

Jonnaan törmäät myös energisillä ryhmäliikuntatunneillamme!


jonna.uusimaki@kuntoplassi.fiKati Koivisto
JALKAHOITAJA

Jaloissa ongelmia? Jaloissa kovettumia, känsä ei katoa?
...valitse jalkahoitajaksesi Kati/ Jalkahoitola FeetupKati on peruskoulutukseltaan lähihoitaja ja jatko-opinnot antoivat jalkahoitajapätevyyden. Katin osaaminen jalkahoidossa on huomattu sekä Ilmajoella, että Seinäjoella. Katin tarkka työ hoidossa antaa asiakkaalle hyvin hoidetut jalat vaikeissakin tilanteissa. Vaikka on mukava, kun jalkoja hoidetaan niin Katin antama jalkahoito ei mene pelkästään hemmotteluhoidoista vaan nimenomaan Katin asiakaskuntaan kuuluu niin diabeetikot, kuin kunsisieniongelmien kanssa painivat.

Kati työskentelee Ilmajoella Kuntoplassilla ja Seinäjoella Sinfoniassa, sekä tekee tarvittaessa myös kotikäyntejä Ilmajoen ja Seinäjoen alueilla. Katin saa parhaiten kiinni numerosta 044-5769419 sekä ajanvarauksen Ilmajoelle Kuntoplassilta.
© Fysikaalinen hoitolaitos Kuntoplassi Oy
Kauppatie 9, 60800 Ilmajoki Puh. 06-4248153