Kuntoplassi - www.kuntoplassi.fi/info/henkilokunta


Henkilökunta

Tullessasi vastaanotollemme saat ongelmaasi erikoistuneen terapeutin ja kuljet koko hoitoprosessin hänen kanssaan. Tarvittaessa ohjaamme Sinut toiselle terapeutillemme, esimerkiksi silloin jos ongelmasi on monialainen. Näin saat mahdollisimman laadukasta ja moniosaavaa hoitoa saman katon alta.

Tässä Sinulle hieman tietoa meistä.


Mottomme:
Hoidamme asiakkaitamme tiedoillamme ja taidoillamme, jos ne eivät riitä, kysytään viisaimmilta. Rehellisyys hoidossasi on meille tärkeää, et maksa osaamattomuudestamme vaan osaamisestamme,  sinun hyväksesi.

ME OLEMME OLEMASSA JOTTA SINÄ VOISIT PAREMMIN.Heli Ritola
FYSIOTERAPEUTTI, LYMFATERAPEUTTI


Ongelmia purennan kanssa, sattuuko polveen juostessa, niskakipuja, turvotusta jalassa tai kädessä??
...valitse terapeutiksesi Heli


Helillä on yli 20 vuoden kokemus ja monipuolinen ja vahva osaaminen tuki ja- liikuntaelinsairauksien TULES fysioterapiasta,  vaikeavammaisten lääkinnällisestä terapiasta :fysioterapiassa sekä lymfaterapiassa sekä vaikeavammaisten vapaa-ajan liikuntaharrastamisesta.
Lymfaterapiassa turvotuksen hoito koulutuksena LYKO.

Osaamisalue on myös laajentunut alaraajan fysioterapiaan sekä yksilöllisten pohjallisten valmistukseen.
Purentaongelmien fysioterapia kuuluu myös Helin palveluihin.
Lisäkoulutuksina neuraalikudoksen mobilisointi, lyhyet omt-koulutukset; olkapää/lantio, McKenzie-koulutus/lanneranka ja niska, kinesioteippaus/lymfateippaus, faskiakäsittelyt sekä akupunktio.

Helin rehellinen toiminta yrittämisessä, halu auttaa kaikkia ja tehdä ihmisten arjesta parempi on tuottanut Kuntoplassista ja sen henkilökunnasta helposti lähestyttävän, rautaisen ammattitaidon omaavan ja monipuolisen yrityksen Ilmajoelle. Olemme sosiaali ja -terveyspalveluja tuottava avohoidon yritys, ainukaisia lähialueella. 

Heli voi olla ylpeä henkilökunnastaan, jossa jokainen tuo omalla osaamisellaan ja taidoillaan parhaan mahdollisen avun asiakkaillemme

Sanna Vuorinen
FYSIOTERAPEUTTI, FYSITRAINEROnko sinulla tullut haasteita liikunnassa tai urheilussa kipujen ym kanssa? Haluatko saada uudet tuulet elämäntapoihisi, painonhallintaa, kunnon kohotusta? Oletko juuri synnyttänyt, onko lantionpohjan lihakset kadonneet?
... valitse terapeutiksesi Sanna


Sanna on peruskoulutukseltaan fysioterapeutti. Lisäopinnot ovat antaneet rautaisen ammattitaidon ihmisen hyvinvointiin niin liikkumisen kuin ravintopuolen suhteen, koulutuksena Fysitrainer, McKenzie-terapeutti.
Sannalta saat elämäntaparemonttiin parhaimmat neuvot ja ohjeet.
Lantionpohjan fysioterapiaan Sanna on myös erikoistunut ja siinä hänen helposti lähestyttävä persoonansa on helpottanut vaikeidenkin asioiden kanssa taistelevien tulemisen hoitoon.

Urheilufysioterapeutin opinnot antoivat tälle kilpahiihdon töiden vuoksi jättäneelle loistavan ammattitaidon auttaa myös urheilijoita ja tavallisia liikkujia joilla on selkeät tavoitteet liikunnalleen. 

Ryhmäliikuntatunneiltamme löydät myös Sannan vetäjänä.

Osaamisalue on myös laajentunut alaraajan fysioterapiaan sekä yksilöllisten pohjallisten valmistukseen. 

Sannan halu oppia kokoajan lisää on tehnyt hänestä vertaansa vailla olevan, hyvinvointiin täysillä satsaavan fysioterapeutin.


Juho Lahdentausta
FYSIOTERAPEUTTI, URHEILUHIEROJAOnko selkä kipeä, niskat jäykät? Sattuuko nilkkaan, polveen, lonkkaan kävellessä, juostessa? Puutuuko kädet, olkapää kipeä? Tekisikö mieli kohottaa kuntoa kuntosalilla ja saada neuvot parempaan liikkumiseen?
 ... valitse terapeutiksesi Juho


Juhon koulutustausta on urheiluhieroja ja fysioterapeutti. Juhon ammattitaito manuaalisessa terapiassa on loistava. Juhon lisäkoulutukset ovatkin niskan, selän ja nivelten alueilla. Juholta saat laajasti tietoa oman kehon hallinnasta, voimaharjoittelusta ja venyttelyistä.

Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen moniosaaja. Niin kävelyn uudelleen opettelut, käden käytön hallinta ja monet muut arkea haittaavat toiminnot kuntoutetaan Juhon toimesta ammattitaidolla.

Osaamisalue on myös laajentunut alaraajan fysioterapiaan sekä yksilöllisten pohjallisten valmistukseen. 

Asiakaspalaute hänen fysioterapiataidoistaan on vailla vertaa, Juho ottaa työssään ihmiset kokonaisvaltaisesti huomioon ja on ystävällisyydestään ja huumoritajustaan tunnettu.

Juho pitää huolen myös meidän miesasiakkaittemme liikunnasta vetämällä Miesten liikuntaryhmäämme. Siellä miehet saavat tiedot miksi tehdään, mihin vaikuttaa, miten tehdään jne.

Oman urheilijataustansa ja maratonjuoksujen siivittämänä Juholta saat ammattitaitoista tietoa omaan harjoitteluusi.


Janette Kangas
FYSIOTERAPEUTTI, URHEILUHIEROJA
Niskat jumissa, pää ei käänny? Ongelmia jaloissa ja käsissä. Saitko vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen päätöksen? Haluaisitko ikääntyneille vanhemmillesi kotiin Ilmajoella kuntoutusta?
...valitse terapeutiksesi Janette

Janetelta saat avut tuki ja liikuntaelinten kipuihin, liikkumisen ongelmiin. Lasten ja nuorten tuki ja liikuntafysioterapia on Janeten osaamista. Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen saaneet lapset ja aikuiset saavat todella monipuolisen ja kokonaisvaltaisen fysioterapeutin Janetesta.

Janeten aina iloinen ja hyväntuulinen läsnäolo saa kaikki hyvälle tuulelle.

Janeten löydät myös meidän ryhmäliikuntatunneilta. Naiset, kuntosaliharjoittelu pienryhmässä on antoisaa ja Janeten vetämänä saat monipuoliset ohjeet harjoitteluusi. Niska ja selkäongelmista kärsivät hyötyvät myös Janeten pitämästä liikuntaryhmästä.
Päivi Färm
LÄHIHOITAJA, KOTIPALVELUT
Onko sinulla, vanhemmillasi tai tuttavalla arki tullut liian raskaana vastaan. Ikä tuonut tullessaan arkeen haasteita, suihkussa käynti hankalaa, siivoaminen ja ruuan laittaminen tuo jo liiaksi päivään vaikeutta. Lapsi sairas, töihin pitää mennä, muuttiko elämäsi yllättävä sairaus jonka seurauksena arki vaikeutui?
... valitse arkeesi lähihoitaja Päivi.


Päivin valloittava persoona varustettuna rautaisella lähihoitaja-ammattitaidolla on saanut asiakkaamme aivan uuden, paremman arjen pariin.
Päivi auttaa kaikessa, kädessä pysyy myös ruuvimensellit mopista puhumattakaan. Ruoka on asiakaspalautteissa ollut erinomaista ja leivontahetkissä tuotetaan niin gluteenittoman kuin laktoosittomatkin makeat ja suolaiset herkut.

Päivi ottaa myös kädestä ja auttaa taas löytämään myös liikkumisen riemua ulkona, turvallisesti, voimavarat huomioonottaen, kuntouttava työote punaisena lankana.

Tästä ei kotiapu parane mutta vain laajenee..Päivi tuottaa kotiapupalvelujamme koko Jikyn alueella sekä koko Seinäjoen alueella ja molemmissa olemme kotiavun palvelusetelituottajia.

Kati Koivisto
JALKAHOITAJA
Känsä jalassa, kovettumat kantapäissä, varpaanvälit rikki?
... valitse jalkahoitajaksesi Kati.

Kati on peruskoulutukseltaan lähihoitaja ja jatko-opinnot antoivat Jalkahoitajapätevyydet. 

Katin osaaminen jalkahoidossa on huomattu sekä Ilmajoella että Seinäjoella. 
Katin tarkka työ hoidossa antaa asiakkaalle hyvin hoidetut jalat vaikeissakin tilanteissa.
Vaikka on mukava kun jalkoja hoidetaan niin Katin antama jalkahoito ei mene pelkästään hemmotteluhoidoista vaan nimenomaan Katin asiakaskuntaan kuuluu niin diabeetikot kuin kynsisieniongelmien kanssa painivat.

Kati työskentelee Kuntoplassilla ja Sinfoniassa ja tekee myös tarvittaessa kotikäyntejä Ilmajoen ja Seinäjoen alueilla.
© Fysikaalinen hoitolaitos Kuntoplassi Oy
Kauppatie 9, 60800 Ilmajoki Puh. 06-4248153