Kuntoplassi - www.kuntoplassi.fi/foot_balance_medical_pohjalliset


FootBalance Medical- pohjalliset Ilmajoelta

Lisää terveyttä, mukavuutta ja suorituskykyä!

Footbalance Medical-pisteessämme Ilmajoella jalan ongelmiin erikoistunut fysioterapeutti suorittaa alaraaja-analyysin, jolla testataan jalkaterän, nilkan, polven ja lonkan liikeradat. Samalla tarkastetaan nivelsiteiden tuki- ja lihasvoima sekä alaraajojen ja selän yhteistoiminta. Tehdyn analyysin perusteella fysioterapeutti saa tarpeelliset tiedot alaraajojen ongelmista ja voi näin muotoilla asiakkaan omiin tarpeisiin mahdollisimman hyvin sopivat pohjalliset.

Pohjalliset muotoillaan jalan ollessa suorassa asennossa. Lisäksi niihin rakennetaan tarpeen mukaan pehmusteet ja yksilölliset kiilaukset ohjaamaan alaraajojen toimintaa kohti keskiasentoa ja luonnollista liikettä. Tutkimukset ja hoito kuuluvat Kelan korvauksen piiriin, kun alaraajatutkimukseen tullaan lääkärin lähetteellä.

Pohjallisten valmistukseen varataan kolme tapaamista:

Ensimmäisellä kerralla tehdään analyysi ja pohjallisten valmistus. Saat pohjalliset mukaan heti!

Toisella kerralla noin viikon kuluttua tarkistetaan että pohjalliset ovat sopivat ja tehdään tarvittavat kiilaukset. 

Vielä kuukauden kuluttua tarkaistamme että pohjalliset ja mahdolliset kiilaukset ovat varmasti sinulle sopivat!AJANVARAUS 06-4248153,  040-5058155  tai tai nettiajanvaraus: http://www.kuntoplassi.fi/hoitojen_varaus


ASIAKASPALAUTTEIDEN MUKAAN OLEMME AMMATTITAITOINEN JA YSTÄVÄLLINEN HENKILÖKUNTA!

TERVETULOA!


AIDOSTI ILMAJOKINEN YRITYS

© Fysikaalinen hoitolaitos Kuntoplassi Oy
Kauppatie 9, 60800 Ilmajoki Puh. 06-4248153